Som fågel felix

Likt en vackert skimrande och återfödd fågel fenix reser sig det oregerligas försvarare och flyger iväg för att leta efter förlorade sammanhang i en gnistrande bländande soluppgång. Ännu en gång kryper förvirringens gråsugga ut bland vanvettets småstenar för att återigen paddkasta det egna tänkandet så långt att knappt en liten smula kvarstår efter många långa plågsamma timmar i vindlande gångar och korridorer som inte leder någon stans alls men som är ganska trevliga att titta på där de sträcker sig över prärien i ett månljus som för tankarna till dåliga filmer från ett annat århundrade.

Den stora bleka satteliten ovan våra huvuden cirkulerar omutligt i ohejdad omloppsbana omkring vår omstridda hemvist tidens otyglade framfart med tillhörande tydligt framförda tillvitelse om sakernas tydlighet till trots.

Andar brukar cirkulera där ensamma fyrtorn granskar handgemäng inom journaler kring labradorernas nyblivna mamma om redan pulvriserat socker viner ärligt över traktens å där en xylofonspelande zebra ylar. En tvål firar trevliga feministers sexualiserade sjungande åtaganden ni ordnat.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0